Sådan handler du

Vores webshop placeres i venstremenuen på hjemmesiden, når man klikker på punktet "Webshop" i toppen af hjemmesiden. I webshoppen kan vælges mellem et stort udvalg af vore varer.

Det er muligt at få dekorationer/inskriptioner på alle vore varer - men det er ikke et krav.

Bestiller man f.eks. fra en sportsklub, som allerede har handlet hos os, skal man blot udfylde kundenummer, så kommer logoet automatisk med på varerene. Hvis du ikke har handlet hos os tidligere, så opretter vi dit logo i vores system - og det koster et engangsbeløb på kr. 475,00. Når dit logo er oprettet vil det fremover altid komme GRATIS med på dine varer, når du angiver kundenummer ved bestillingen. Logoet skal fremsendes elektronisk til os.

Det skal bemærkes, at når man har valgt en vare, kommer der er felt frem, hvor man skal udfylde de tekstlinjer man ønsker. Man kan vælge op til fire linjer i systemet, men ønsker man flere linjer, er man altid velkommen til at ringe til os. Ønsker man flere stk. af samme vare, men med forskellige inskriptioner, skal disse bestilles med det ønskede antal varer pr. inskription. Når man har bestilt første variant, bestilles den samme vare igen, men nu med det antal man ønsker skal have den nye inskription.

Varen placeres (efter indtastning af tekstlinjer) i indkøbskurven til højre på siden - og her har vi også en knap "Tilvalg" under hver vare" - når man klikker på "Tilvalg"-knappen, så får man mulighed for at tilkøbe initialer (vælg mellem en af de tre skrifttyper) og symboler til en pris. på kr. 7,00 pr. enhed.

Vi byder velkommen i webshoppen!

Skulle der være spørgsmål, kan vi naturligvis altid kontaktes for personlig betjening og rådgivning.

Med venlig hilsen
WEIDINGERGLAS A/S