SVØMMEPRÆMIER TIL EM 2013

Det er et sjovt job at lave medaljer. Kunderne er dybt forskellige og det er ideerne og behovet for medaljerne også.

Så er det ekstra spændende nå der dukke en opgave om medaljer til et EM op. Samarbejde med stævneledelse og internationalt forbund om alle de ideer og ønsker der kommer op er interesant og inspirerende.

Alle segl blev sat da Danmark skulle lave EM i kortbanesvømning 2013, det skulle blive et mesterskab der bare fungerede fra ende til anden.

Medaljer skulle ikke bare være "almindelige" medaljer. Faconen blev diskuteret og ideen om at lave en dråbe blev født. Dråber er rigtigt forskellige, men vi blev enige om en "positiv" dråbe som var helt fyldt med udad vælvede linjer.

Guldmedaljen i den flotte sorte gaveæske.

Man havde en ide om at man gerne ville have en "våd" medalje. Det var lidt ef en udfordring tør man sige. Aldrig før har man fremstillet sådan en, men ved at udarbejde nogle nye teknikker lykkedes det at lave svømmemedljer som en dråbe med "vand" på.

Missionen lykkedes, og så er den megen ros vi har fået også meget velkommen.

Det blev et EM som alle ledere som deltagere var glade for at deltage i, professionelt fra ende til anden.

KRYSTAL KLAR REKORD

Alle der satte en ny Europa og Verdensrekord fik en flot Krystal erindring med hjem. Et minde med tydelig angivelse af den opnåede tid et minde for livet.

Allerede på stævnets 1.dag kom der en dansk verdensrekord.

Weidingerglas har et stort udvalg af disse flotte og meget stilfulde awards, fra de helt små på 5 cm og til den der fornyligt blev overragt som "Gladsaxe Prisen 2014" til NNIT som årets virksomhed, vægt 8 Kg. højde 28 cm.

AKREDITERINGSBÅND

Sammen med de øvrige ting leverede vi også "nøglesnore" til brug som holdere til akrediteringskort.

Opgaven blev løst i flot vandblå farve og med en god karabinhane som holder. I nakken vlev der monteret en sikkerhedslås, så snoren springer op hvis den bliver udsat for et ryk - sådan bare for en sikkerheds skyld!

HVAD KAN VI GØRE FOR DIN KLUB ?

Vi leverer ikke kun til EM og forbund - vi handler direkte til klubber og foreninger.

Når du handler hos Weidingerglas, handler du direkte hos producenten, uden fordyrende mellemhandlere!

Klik her og se her hvad vi kan gøre for din klub!

FÅ ET TILBUD OG DELTAG I VORES LILLE KONKURRENCE

klik her