MEDALJER TIL ALT

Vi har igennem årene leveret medaljer til alt fra miniputstævner til europamesterskaber! Medaljer er et spørgsmål om tillid. Der findes mange kvaliteter af medaljer, vi fører udelukkende topkvalitet hos Weidingerglas, det kan vi bl.a. se på vore genbestillinger, vore kunder kommer igen år efter år.

Antallet af glade kunder er stort. Kunden kommer ind for at få en almindelig standard-medalje, og kommer hjem med en medalje kreeret helt og aldeles til det specielle formål de har. Fantastisk flotte kvalitets medaljer er det blevet til i tidens løb.

KAN JEG FÅ MIN HELT EGEN MEDALJE?

Ja - det er muligt at få fremstillet din helt egen medalje, se længere nede af siden hvilke muligheder du har. Ring til os på 4491 4555 eller send vor tilbudsformular, så giver vi dig en pris på det antal og den udformning du ønsker.

Medaljer med den metalfarve du ønsker, gerne blandet guld, sølv og bronce.


Medalje med emaljefarver, masser af liv og mulighed for klubbens egne farver.


Kom med et oplæg til os, eller lad os hjælpe dig med ide til en specialmedalje til din klub. Vi har stor erfaring i udformningen af medaljer, og vi giver dig gerne kreativ assistance.


Medalje i 3D uden emalje, en meget elegant måde at lave medaljer på.

Størrelsen på medaljer varierer meget, men en medalje i ca. 4 cm i diameter er den mest benyttede, og også en medalje der er prismessigt rigtig.

 

MEDALJE BÅND

Medaljebåndet er en stor del af medaljen. Vi kan tilbyde dig de almindelige standard bånd i to farver, eller vi kan lave et bånd specielt til din medalje, med logo, navn, stævne, årstal eller lige hvad du ønsker.

Lange medaljebånd er normalt 80 cm lange og 2 cm brede. der er mulighed for at sætte en børnesikring ind i nakken, den får medaljenbåndet til at gå op hvis der bliver hevet i den.

ORDENSBÅND OG KORSBÅND

Vi kan også leverer ordensbånd og korsbånd, og gerne i den/de farver du ønsker.

MEDALJER SOM REKLAME

Vi har udviklet en "medalje oplukker". Tag ind på Jernbandcaffeen ved Hovedhanegården i København, og oplev hvordan "7-EXPRES MEDALJEN" er med til at skabe en helt speciel stemning på dette fantastiske gamle værtshus. Der er opbygget en hel tradition som alle stamgæster og mange løse gæster tager del i. Tag ind og oplev det, og få din egen medalje, også selv om du må nøjes med Bronze.


Medaljer kan også være for sjov!

HVOR MANGE MEDALJER SKAL JEG KØBE?

Vi fremstiller disse medaljer helt ned til 100 stk.

Du skal købe nøjagtigt det du har brug for, vi leverer det antal, du skal bruge til dit stævne - i super kvalitet, og til tiden!

Klik ind på vores tilbuds side oppe til højre, og få et godt tilbud!