Salgs- og leveringsbetingelser

Virksomhedens navn Weidingerglas A/S
Adresse Generatorvej 3, 2860 Søborg
Telefon 44 91 45 55
   
CVR-nummer 81742510
   
Etableringsår 1943 / 1976
   
www www.weidingerglas.dk
e-mail
   
Priser

Alle priser er eksklusiv 25% moms.

Ved køb på under 500 kr.excl.moms, pålægges et ekspeditionsgebyr på 125 kr.

Ordrebekræftelse/kvittering

Ordrebekræftelsen/kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Ved forsendelsen bliver vedlagt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning eller reklamation.

Fakturaen er også dit bevis på reklamationsretten - hvis uheldet skulle være ude.

Som en ekstra sikkerhed sender vi desuden en ordrebekræftese pr. mail til den indtastede e-mailadresse.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har således mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
Levering

Weidingerglas betaler fragten, hvis dit køb overstiger 18.000,- kr. 

Leveringer, som efter kundens ønske stilles uden kvittering, er for kundens egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Vi benytter Post Nord eller GLS til vore pakke forsendelser. Servicen hos selskaberne er delt op i to, leverencer til virksomheder og til private. Levering DIREKTE til privateadresser pålægges et gebyr på 100 kr.. For at undgå dette sender vi pakker til privatmodtagere til udleverings steder, f.eks. lokale forretninger, tankstationer eller supermarkeder. Vi vælger den forretning der er nærmset din adresse, hvis du ikke har givet besked om andet.

Vi kan altid spore forsendelsen, hvis der skulle opstå problemer med leveringen. 

Til større forsendelser på 1/2 og 1/1 paller, samarbejder vi med DSV. De yder normalt 1 dags levering på alle brofaste destinitationer. 

Leveringstid: 3 uger i Danmark.

Fortrydelsesret Da alle varer produceres med individuelle logo og tekster, er der ingen fortrydelsesret på de varer, vi sælger i webshoppen.
Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

Ordrenummer og/eller fakturanummer - Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger bruges kun til din forsendelse og gemmes i vort bogholderi i 5 år i henhold til regnskablovens betingelser. Vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredie person.