SPECIALOPGAVER

Weidingerglas udfører mange forskellige specialopgaver, du kan se forskellige eksempler herunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi kan gøre for din virksomhed.

FLS GAVE

FLSmidth skulle have en gave til en stor kunde i Rusland. Det skulle være noget helt specielt, noget man ikke bare kunne købe.

Valget faldt på et fad fra Royal Copenhagen, med håndmalet motiv af den nyeste cementfabrik man havde bygget for kunden. Vi løste opgaven med Gitte som har malet Flora Danica hos den "Kongelige" i en stor del af sit liv.

NYE GLAS TIL KONGESKIBET DANNEBROG

Dannebrog er udrustet med et flot slebet krystalservice som desværre langsomt var blevet lidt mangelfuldt igennem årene. Der opstod et ønske om at supplerer servicet hvis det var muligt. Var det helt umuligt måtte man så købe et helt nyt stel. Vi løste opgaven og leverede krystalglas helt magen til, med helt den samme slibning og naturligvis med skibets våben smukt i glasset.

Dette billede var i avisen i 1981, sjovt nok har WEIDINGERGLAS leveret glas til begge skibe!

 

DEN ENESTE AF VORE KUNDER DER ER BLEVET HÆNGT - INDTIL NU !

Sadam Hussain fik i 1981 bygget et luxus skib på Helsingør Skibsværft. Skibet blev udstyret efter alle kunstens regler med guldbestil og så videre. Der skulle være glas til alt, alle vine og alle slags spiritus, service til 150 personer  over 1.500 glas. Glassene, krystal med 60 procent bly, skulle dekoreres med den Irakiske Ørn i ægte guld. At dekorerer blykrystal er lidt af en kunst, det tåler meget lidt varme, så det kræver specielt udstyr.

Hvis man ikke rammer temperaturen nøjagtigt, så sker der det man ser her. Glasset til højre fik lidt for meget varme, man kan stadig fornemme den Irakigske ørn, men glasset er nu kun 2 cm højt.

gladsaxe erhvervspris

Tidligere fik den virksomhed der blev hædret med årets Gladsaxe Erhvervspris, et maleri der kunne pryde i virksomheden. Efterhånden er det blevet meget koncept indretning af firmaerne, og det var ofte svært at finde plads hvor billedet kom til sin ret.

Weidingerglas fik opdraget at fremstille en helt speciel award i krystal. resultatet er blevet denne tidsløst, elegante statuette af flere krystalblokke. DEt er det fineste krystal, og selv når man ser igennem den på den breddeste led, er der ikke den mindste forvrængning eller uklarhed.

En sådan hædersbevisning, kan man sagtens finde en fremtrædende plads til, uden at den "fylder" hele lokalet.

ring til 44 91 45 55 allerede idag

vi sidder klar til at hjælpe dig til en god løsning.