SPORTSPRÆMIER

Vi lover, at vi har svaret på din klubs behov på alt inden for sportspræmier - ja, men hvorfor er det nu, at du overhovedet skal bruge sportspræmier! - Kunne du ikke bare give dem penge eller et håndklæde?

Den problematik vil vi gerne vende lidt tilbage til nederst på siden. Først vil vi lige fortælle dig nogle muligheder for at give en præmie, der vil skabe glæde.

Børnepræmier eller voksenpræmie - her kan der være verden til forskel, og Weidingerglas har et bredt udvalg i begge typer præmier.

Du kan naturligvis gå direkte i webshoppen og se udvalget af præmier!

BØRNEPRÆMIER

Sportspræmierne til børn har det til fælles, at det måske ikke er så afgørende med udseendet, derimod er det vor erfaring, at teksten er utrolig vigtig! Vi vil til enhver tid anbefale at gøre meget ud af teksten. "ÅRETS SPILLER", "1. PRÆMIE INDEFODBOLDTURNERING", "VINDER FIVE A SIDE" og ikke mindst årstallet.

Teksten der tydeligt fortæller både farmor og skolekammeraterne "at her er noget, jeg er rigtig god til" er den vigtigste del af en præmie - spring det ikke over! At du så hos os kan få et flot glasbæger med klubbens logo i ægte guld og leveret i en gaveæske for under 30 kr. gør det kun sjovere at uddele og modtage præmier i klubben.

VOKSENPRÆMIER

Præmierne til voksne stilles der andre krav til. I denne kategori er der i hovedtræk to muligheder:

 1. Det skal enten være en "rigtig pokal" (EN METALPOKAL) og den behøver faktisk ikke være specielt køn, der stilles faktisk ofte større krav til størrelsen end til udseendet. Weidingerglas har udarbejdet en stor serie metalpokaler. Vi har søgt at finde et kompromis, pokaler man kan holde ud at se på, monteret på flotte keramik sokler, hvor klubbens logo står flot og tydeligt i guld.
 2. Den anden side af voksenpræmierne er ønsket om at få en præmie, og samtidig få en flot brugsting. Her har vi rigtigt mange gode bud på løsningen...
   
  Vi fører alle de kendte designlinier: Holmegaard, Royal Copenhagen, Rosendahl osv.
   
  En anden meget populær ide til voksenpræmier er vinglas. Vi fører vinglas fra Spiegelaug, Holmegaard, Zwiesel, Stölze og mange andre kvalitets glas i forskellige prislag. Ligeledes har vi et stort udvalg i flotte glas og krus til alle verdens forskellige drinks mm.
    
  Flotte skåle og karafler i krystal, fyrfad lamper, lysestager - vi har masser af flotte varer, der vil pynte og glæde.

Har du specielle ønsker til dekorationen af dine voksenpræmier, så ring og tal med os, vi kan også dekorerer ganske diskret, hvis det er dit ønske.

HVORFOR BRUGE SPORTSPRÆMIER ?

Fordi sportspræmier dybest set er det eneste der ikke kan købes for penge !
Værdien af en lille glaspokal, et krus eller en medalje, der fortæller at "dette her er jeg bare god til", kan nærmest betragtes som uerstattelig.

 1. En præmie kan styrke selvtilliden hos den svage, og øge interessen og trænings indsatsen hos der måske tvivler lidt på egne evner.
 2. En præmie bliver vist frem til mange, hvergang er den en god reklame for såvel klubben som den sportsgren den er vundet i.
 3. En præmie er et minde om en "stjernestund", og den bliver med stor sikkerhed gemt det meste af livet!

Præmier er langt billigere end deres værdi!

Bestil i vor webshop eller kontakt os gerne, hvis du ønsker rådgivning!