PRÆMIER - ALTID MED DIT LOGO PÅ - GRATIS!

Weidingerglas har svaret på dit behov på alt inden for præmier, hvad enten du søger traditionelle metalpokaler, vore glaspræmier i mange flotte design, medaljer eller emblemer.

Har du brug for sportspræmier i din klub eller skal I markere noget i din virksomhed, så hjælper vi altid med gode idéer!

GRATIS LOGO

Du får altid dit logo gratis på vore præmier. Når du starter som kunde hos WEIDINGERGLAS, starter du med at købe en cliche, herefter kommer logoet automatisk på det du bestiller.

GAVEÆSKER

Alle præmier leveres i flot gaveæske - og som en GRATIS service sætter vi altid flot og tydeligt logo på dine præmier!

Præmier er:

  • Det eneste du ikke kan købe for penge !
  • Et blivende bevis på en god præstation !
  • Et minde om en succes oplevelse !
  • En god "reklame" for klubben og sportsgrenen !

Weidingerglas præmier er nok mest berømt for det store udvalg i glas og porcelæn, både som bæger, vaser og glas - og kendetegnende er at det kan bruges til andet end pynt. På vores fabrik i Gladsaxe dekorerer vi alle varer, præsis som du ønsker det. Vi fører alt inden for mærker som Holmegaard, Rosendahl, Royal Copenhagen, Menu, Erik Bagger, egne design samt mange andre internationalt anerkendte mærker.

Alle præmierne  leveres dekoreret med din klub/virksomheds logo flot i 24 karat guld - UDEN merpris! Vort unikke tekstsystem gør det muligt at sætte tekst på din præmie, let læselig og forståligt.

Nederst på siden har vi et link med idéer til dekoration.

Læs mere om "Ideer til dekoration" >>

DIREKTE FRA FABRIK TIL FORBRUGER

Hos Weidingerglas handler du direkte på fabrikken. Vi køber råvarer over hele verden, dekorerer på egen fabrik og leverer direkte til din klub/virksomhed.
Vi har over 1.500 forskellige præmier på lager. Vort lager med over 1 million enheder står klar til at blive dekoreret af vore 18 dygtig medarbejdere der er specialister i alt indenfor dekoration af glas og porcelæn. Alle ordre hos os skal prodkseres specielt til dig, derfor skal du regne med ca.3 ugers leveringstid.

DEN TRADITIONALLE METALPOKAL

Metalpokaler er den mere traditionelle præmiepokaler. Vi fremstiller vore metalpokaler  med flotte keramiksokler. Det betyder, at du får en flot pokal med dit logo på soklen, samtidig med at du kan tekste med vort tekstsystem af læselige tekster. Med Weidingerglas pokaler er det slut med forkortelser og goddag til læselige tekster.

TROFÆER

Trofæer med sportsfigurer er en anden del af vort store sortiment. Lige som pokalerne bygges trofæerne på keramik sokler, altså flot dekoreret med logo. Vi leverer trofæerne med et stort udvalg af forskellige sportsfigurer. Trofæerne er hurtigt blevet meget populærer som sportspræmier.

STANDARDMEDALJER

Medaljer er meget populære. Weidingerglas har et stort udvalg af standard medaljer.

Se standardmedaljer i webshoppen >>.

HELT SPECIELLE MEDALJER

Specialmedaljer til meget konkurrencedygtige priser. Du kommer med designet og får din helt egen medalje, egen farve, facon og motiv. Tag fat i os - mulighederne er næsten uendelige!!

Læs mere på siden om Specialmedaljer >>

PINS

Emblemer, nåle, pins, kært barn har mange navne. Weidingerglas leverer dit emblem i det antal og den kvalitet du ønsker hvadenten det er rigtig cloisonné eller et mere simpelt med blød emalje. Når du handler emblemer hos os har du muligheden for at dele din ordre op i flere forskellige lukninger.

Læs mere på siden om pins >>