Emblemer & pins

Emblemer, nåle, pins - navnene er mange, næsten lige så mange som kvaliteterne og priserne.

Weidingerglas leverer dit emblem i antal fra 50 stk. og op til mange tusinde. Det betaler sig naturligvis at købe et "større" antal. Vi kan tilbyde dele antallet op i forskellige typer "nåle". Vi kan naturligvis leverer med alle de tradiotionelle lukninger/nåle eller med slipsnål og manchetknapper o.m.a. se nede på siden.

Størrelsen på emblemet bestemmer du, men vi rådgiver dig gerne ud fra vor lange erfaring. Søger du "promotion" så må det gerne have lidt størrelse og godt med farve, her er noget der skal ses.

Det pæne emblem til til at bære på tøjet til hverdag og fest, skal derimod være mere afdæmpet både i størrelse og farve.

Læs/se herunder om hvilke muligheder vi tilbyder, eller klik og få et tilbud.

se hvilke muligheder der er:

Type af emblem.

Du har mulighed for at vælge et emblem i relief uden emaljefarver (DG) eller i en eller flere farver som (TVA). Fototeknik gør det muligt at lave fine detaljer som forløbet i den gule farve på emblemet til Skat.

Du kan vælge metalfarve.

Du kan frit vælge om du ønsker "guld", "sølv" eller bronce. Der findes ligeledes muligheder for at gøre metalfarven "antik", det giver en mørk skygge på emblemet og fremhæver især hvis der er relief i emblemet.

Du kan vælge nål/lukning.

Her kan du vælge stiknål, evt. med sikkerheds prop, butterfly clips eller sikkerhedsnål. På det andet billede ser du"uniformslukninger", som "split", dobbelt burtterfly og skrue lukning. En NYHED er buttrtfly i gummi, vi anbefaler den da den holder ekstra godt på emblemet.

Den mest brugte er butterfly lukningen, hvor du sætter nålen igennem tøjet og butterflyen bag ved, nemt og sikkert, anbefales i forbedret udgave, fremstillet i gummi.

Lad nogle af emblemerne blive til slipsnåle og manchetknapper.

Du kan vælge at tage et mindre antal emblemer fra din ordre, og bruge dem til slipsnål eller manchetknapper, Der er også mulighed for at monterer en lille ring øverst, så kan emblemet bæres i enlille halskæde ell.lig. Disse kan sælges i foreningen eller bruges som særlige gaver. 

Udstiller emblem

Flot emblem sikre en ensartet genkendelse ved f.eks. dyreudstillinger o.l.

Golfmarker og Green-keeper

Golfmarker fås med magnet på en clips til at sætte på kasket, handske eller hvor du finder det praktisk.

Den kan også leveres på en green-keeper med clips på bagsiden, let lige at vippe af og sætte på.

Vognmønter

Vi kan også tilbyde "vognmønter" i forskellige udførsler også med nøglering.

Vi tilbyder også nøglesnore.

Æresemblemer

Du har mulighed for at købe nogle få æres emblemer. Vi monterer en mindre antal af dine emblemer på et "egeløv", nem og billig måde at lave æresemblemer på.

Ordner - ordensbånd og korsbånd

Du har også mulighed for at få rigtige ordner, eventuelt med et lille emblem som man kan bære som reversnål til "hverdag". Såvel ordensbånd som korsbånd kan leveres i specielle farver.

Flot gaveæske

Et flot emblem bliver kun mere elegant, når det bliver udleveret i flot gaveæske.

En fuldendt opgaveløsning

Når du henvender dig med en opgave eller en forespørgsel, hjælper vi dig med at vælge den rigtige kvalitet til dit behov. Måske er det rigtig cloisonné, måske er det blød emalje eller et fotoetch emblem der passer til dit motiv og behov. Vi hjælper dig med at finde det rigtige for dig!

 

Læs mere om

Præmier generelt >>